fredag 19 augusti 2016

19 augusti - Osqvik för andra, Lugnt för mig

På matematiken i början av dagen gick vi igenom de linjära- och andragradsuttrycken reglerna.

Därefter var det lunch. Under lunchen kom Phöz in i Kistan där vi åt, vi ropade "Var hälsad Öfwerphöz". Phöz sa sedan att tre nøllegrupper tappat bort sina maskotar under Caps-pubben igår och att Phöz hittat dem. Så Phöz gav tillbaka maskotarna till dess tillhörande nØllegrupper, fast maskotarna var lite modifierade för att vara tydliga med att det här slarvet inte var okej. Bl.a. en nØllegrupp som hade en simdyna som maskot hade en massor av tejp på den där det stod PHÖZ och några nØllekepsar var påklistrade på simdynan med tejpen. Omegagruppen var orolig att de skulle ge tillbaka Dragon eftersom hin (varken han, hon, hen eller den) också försvunnit efter att jag gått hem på Caps-pubben. Men Phöz gav oss inte Dragon. Sen visade det sig att en av de sista MUX som var kvar under gårdagens Caps-pub hade hittat Dragon gömd och tagit rätt på den för att inte Phöz eller Den Kongliga INviten skulle ta den.

Sen gick vi på en föreläsning som handlade om en kille som tidigare gått på KTH Kista och nu jobbar på Google. Efter åkte de som skulle till Osqvik dit, de som åkte med från Omegagruppen hade med sig både Dragon och flaggan vi målade igår. Övriga nØllan, Faddrar och MUX var kvar på en spelkväll. Men jag åkte hem väldigt tidigt för jag ville vila efter en väldigt händelserik vecka och sova ut inför kommande vecka.

Dagens inlägg blev väldigt kort eftersom dagen inte var särskilt händelserik, vilket jag personligen tyckte var skönt efter alla aktiviteter under veckan. På måndag är det Kårens dag, så då är jag inte ens på KTH Kista, utan i och omkring Kårhuset Nymble på KTH Campus/Valhallavägen där dagen anordnas av THS. På kvällen är det Kårens kväll som arrangerar "pubevent" för alla nøllan på hela KTH som vill.

Nu blir det en liten paus även i skrivandet eftersom jag inte kommer uppleva något av mottagningen under helgen. Ha det bra!

torsdag 18 augusti 2016

18 augusti - Caps

Idag började dagen med tre timmars lång matematiklektion. Där gick vi igenom potenslagar och grundläggande algebraiska lagar. Sedan var det lunch. Efter lunchen var det sektions presentation. Först pratade IN-sektionens styrelse om deras ansvar. Därefter pratade utbildningsnämnden om att det är dem man kontaktar när man har åsikter om regler i utbildningen. Sedan talade Studienämnden om deras arbete att hjälpa oss framtida teknologer att redan under studietiden få en inblick i yrkeslivet. Därefter pratade Idrottsnämnden som håller bland annat innebandyträning någon gång i veckan. Sen pratade ITK som har hand om spel och filmer och liknande. Sen pratade de två klubbmästerierna - TMEIT och Qmisk om deras ansvar på pubar, gasquer men också hur vi kunde bli medlemmar i deras förening. Sen pratade Studiemiljönämnden - SMN om att det är de som lagar och fixar nya tekniska saker i Kistan. Därefter pratade Mottagnigsnämnden om ansvaret av mottagningen. Sen skulle hattnämnden börja prata. Men det var ganska svårt eftersom det inte finns någon ledning och ledaren byts väldigt ofta. Det är för att de som bär hatt är medlemmar under den tid de bär hatten på KTH Kista. När de tar av hatten är de inte längre medlemmar. Den med närvarande högst hatt på KTH Kista är ordförande, men den förlorar alltså medlmskapet när den tidigare ordföranden tar av sig sin långa hatt. Med det ville styrelsen visa att även vi nøllan själva kunde göra en nämnd.

Efter det var det fotosafari. Vi skulle ta foto på så många saker som möjligt samtidigt, baserat på ett papper med saker som gav olika poäng när vi tog foto på det. Efter det skulle vi lägga upp bilden på Instagram för att få bilden poängsatt. Vi tog en bild där ungefär 75% av sakerna på pappret var med. På återstående bilder fick vi med totalt nästan allt annat. Efter det skulle vi göra en flagga till vår nøllegrupp. Vi gjorde en drake som var formad som ett omegatecken, eftersom vi heter omega och vår maskot är Dragon, som förutom det svenska uttalet (som växten dragon) även kan vara på engelska - drake. ;)

Efter det var det "Caps-skola" INGEN och en Doq (Dokumenterare) visade oss hur en spelar Caps. Man har fötterna ca 1 dm från glas som är i en ring. Sedan sitter man i skräddarställning och kastar kapsyler i någon annan persons glas. Se vidare regler här: https://sv.wikipedia.org/wiki/Caps.

Sen hade vi Caps-pub, där Slagkryssaren sponsrade. Så en måltid var gratis samt två drycker som normalt skulle kostat max 30 kr. Jag åt maten, då kom Den Kongliga INviten fram på scen. De hälsade Slagkryssaren välkomna och gav dem en gåva, en leksaksbåt/kryssare. De sa "På återseende nØllan" och vi sa "På återseende" sedan gick de iväg. Därefter började jag spela Caps. Efter några försök märkte jag att det gick lättare att kasta på ett annat sätt än det rekommenderade. I mitt glas var vatten, så det var ingen alkohol för mig. Mitt under spelet kom Phöz, när de tagit sig till scenen ropade vi "Var hälsad Öfwerphöz". Sedan började en av medlemmarna och INGEN spela Caps på ett sådant sätt att någon kunde vinna, men Phöz gick iväg innan någon hunnit vinna. Kort därpå gick jag hem.

Imorgon verkar det inte vara särskilt mycket händelser på KTH Kista eftersom det är Osqvik på eftermiddagen och kvällen. Osqvik är THS sommarstuga i Stockholms skärgård, eller som Den Kongliga INviten säger: Konlig sommarstuga, nøllan! Men jag ska inte dit, ska vara barnvakt åt min lillasyster som är hemma själv eftersom min mamma ska vara barnvakt.

onsdag 17 augusti 2016

17 augusti - Kista Saffaraj

Ursäkta för lång text, men det är läsvärt.

Jag kom till KTH Kista en timme innan föreläsningen om hur en* kan festa smart. Så jag passade på att skaffa ett bibliotekskort i Electrumbiblioteket, biblioteket främst till för studier på KTH. Sedan lånade jag en bok om studieteknik.
På föreläsningen gick KTH:s företagsskötare igenom hur alkohol påverkar människan. Både när den dricks kortsiktigt & långsiktigt och vad som händer efter någon varit full. Efter föreläsningen var det lunch.

Efter lunchen var det Prövning i kursen Introduktion i matematik - Intromatte. Så vi gick in i en föreläsningssal där en äldre student från KTH Campus/Valhallavägen som läste Teknisk Fysik skulle vara "föreläsare". Föreläsaren förklarade hur akademisk kvart fungerade. Då det står att en föreläsning börjar på schemat ska föreläsaren öppna salsdörren på bestämd tid, sedan ger föreläsaren övriga studenter en kvart på sig att ta sig dit, under den tiden är det rast i salen. Efter en kvart låses dörren till salen och föreläsningen börjar. Efter 45 minuters genomgång ska det vara en kvarts rast sedan 45 minuter genomgång  igen sedan en kvarts rast osv. Med sa föreläsaren innan den akademiska kvarten börjat. Så efter en kvart började föreläsaren förklara att kursen kommer gå till så att det är 6 Prövningar och en tenta, på varje prövning går föreläsaren igenom teorin översiktligt och gör något tal för att demonstrera hur det ska användas. Sen får de studerande själva svara på ett antal frågor som står på ett papper vi får av föreläsaren. Därefter gick föreläsaren igenom tal operationers olika prioriteringar. Mitt i föreläsningen kom en annan föreläsare som sa att de som läste Datateknik var i fel föreläsningssal, men vi fick vara kvar i den sal vi var i till den obligatoriska rasten. Därefter fortsatte föreläsaren att prata om olika typer av tal och hur en kan avgöra vilket av två bråk som är störst. Sen fick vi fem minuter på oss att göra uppgifterna vi fått på pappret. Eftersom jag inte hann gjorde jag det även på rasten. Sen gick vi in i det ordinarie föreläsningssal med ordinarie föreläsare för oss framtida Datatekniker. Föreläsaren hade en kort genomgång hur man fick den minsta gemensamma nämnaren på två bråk. Sen gjorde vi uppgifterna och avslutade prövningen.

Sen samlades vi i vår Omgeagrupp för att ha Kista Saffaraj. Vi skulle alltså vara på Saffaraj (Safari) i Kista. Vi började att gå till ett företag på Electrum, Chas Visual Management. Vi fick information att företaget skapades av en teknolog som gick på KTH Kista och har nu bara några år senare ca 90 anställda. Därefter skulle vi prova att hacka en virtuell hemsida. Efter ca 20 minuter hade vi raderat hela hemsidan. Sen gick vi till nämnden ITK - ITeraktiva Klubben som hade dansmatta som vi kunde prova. IKT sa att de är en del an IN-sektionen som hade spelkvällar, lan, tv- & filmkvällar m.m. Efter det gick vi till Union som först visade en lek som kallades "Norska låten", någon fick höra en låt och den personen skulle nynna på den och de andra skulle gissa vilken låt det är och med vilken artist. Därefter gav de oss information hur ett medlemskap kan hjälpa oss studenter på flera olika sätt. Sen gick vi till Traditionsmesteriet - TMEIT som annordnade labbgasquen igår och andra gasquer och pubar varje tisdag. De sa att vi skulle göra en alkoholfri drink. Sen gick vi till Qmisk som arrangerar andra pubar varje torsdag. Qmisk sade att vi skulle göra en drink med tre vätskor där alla tre hade olika densitet så vi skulle få dem att flyta på varandra, det gick bra.  Tillsammans arrangerar TMEIT & Qmisk fredagspub varje löningsfredag. Sen gick vi till en station som inte hade något direkt med ett företag att göra. Vi skulle istället lära oss nØlledansen, dansen som alla nØllan ska lära sig. Låten var Numero Uno av Matze Knop. Nästa station var IN-sektionens ledningsgrupp. De berättade om hur teknologers åsikter kunde göra att IN-sektionen sade till THS som i sin tur tar upp saker med rektorn på KTH. Sedan sa de åt oss att om vi gillade IN-sektionen på Facebook, Twitter och Instagram så skulle vi få ett märke för vardera social media vi följde dem på. Jag lyckades få två märken, internet var segt så jag hann inte visa att jag följer dem på alla medier. Nästa station var utanför Electrum. Vi gick till en hög byggnad, vi åkte hiss hela vägen upp till taket. På taket mötte vi Den Kongliga INviten. Den Kongliga INviten guidade oss runt på taket och visade hur resten av Kista såg ut från ovan. Efter färdig guidning fick vi en paprika som var en ledtråd till en framtida prövning. När vi skulle gå sa de "På återseende nØllan" då svarade vi "På återseende" och gick med kroppen vänd mot dem, med andra ord gick vi baklänges för att inte "Vända ryggen till Den Kongliga INviten, som är oförskämt". I paprikan fanns en ledtråd om något nästan oförståeligt. Sen gick vi till BiljettMUX som bad oss att pröva ovve. Eftersom det är väldigt märkliga storlekar passade jag i lagre. De mindre storlekarna var för tajta mellan benen när jag tog upp armarna. Sista stationen skedde under Electrum. Vi gick in i ett garage som var placerat under Electrum. Sedan sa en av MUX:arna att vi skulle ta på oss två ögonbindlar eftersom vi var i områden som nøllan inte fick se. Så vi gick med händerna på varrandras axlar med en MUX längst fram som såg och därmed kunde styra. Vi gick en ganska lång bit så ropade Mäktige Öfwerphöz (ledaren av Phöz) "Varför hälsar inte nøllan, ni ser dumma ut, ta av er ögonbindlarna!". Sedan sa Öfwerphöz att någon skulle klara sig att att ta sig igenom en kullabyrint. En ur nøllegruppen klarade det nästan. Sedan sa de att vi skulle ta hand om en maskot för Omgeagruppen. Maskotens namn var Dragon - uttalat på svenska, likt en specifik växt. Efter det fick vi gå tillbaka med förbundna ögon.

Vi kom in i Electrum igen och vi började spela olika sorters spel eftersom IKT hade hand om underhållningen denna kväll. Eftersom de andra i min nØllegrupp skulle äta mat i Kista Galleria så fick jag hålla koll på Dragon. Men helt plötsligt försvann Dragon, trots att jag tidigare visste exakt var jag hade den. En av mina huvudfaddrar tyckte inte det var okej att något sådant händer eftersom jag hade den så nära mig och under bra kontroll. Men i andra personers ögon kan det se ut som en rulle med tjockt papper (vilket det objektivt är). Så den huvudfaddern pratade med INGEN och NÅGON om det, men de sa att de inte sett den. Kort därpå hade Omegagruppen fått kallelse av Ca$hMon€yMUX (eller EkonomiMUX) att följa med honom. Vi blev insläppta i föreläsningssalen vi lärt oss om minsta gemensamma nämnare tidigare under dagen. Därinne var Phöz som visste att våran maskot försvunnit. Som gengäld skulle vi bygga en fågelholk eftersom deras dykarmus hade blivit sjuk och kunde inte dyka nu. Så dykarmusen ville titta på fåglar, därför skulle vi göra en fågelholk. Material fanns på bordet. Efter ganska kort tid var den klar. Då schasa Phöz ut oss med fågelholken. Ca$hMon€yMUX skickade oss vidare till Sal A. Vi gick in med våra faddrar och MUX stängde dörren bakom oss, sedan märkte vi att det var mörklagt i salen. Vi började titta runt om vi skulle göra något, snart såg vi ett tangentbord riktat emot publiken. Vi gick fram till tangentbordet...
Då kom Den Kongliga INviten fram bakom draperierna och bakom oss och frågade oss om vi tappat något. Då sa vi att vi tappat bort våran maskot Dragon. Då sa Den Kongliga INviten att de kunde hjälpa oss om vi kunde spela ett spel på datorn. Vi fick 23 chanser att klara det. I spelet styrde spelaren ett Ø tecken. Spelets regler vill jag inte ta upp, men sammanfattningsvis var det orättvist. Efter de chanser vi fått stängdes spelet av och Den Kongliga INviten sa att Dragon fanns i den här salen. Alla nøllan började leta utan resultat. Då sade NullINverter att det skulle vara svårt att hitta Dtagon om vi letade på fel ställe för TeralINverter hade Dragon bakom sin stora kappa. Den gav han till oss och sa sa Den Kongliga INviten att vi skulle vara mera försiktiga med den i framtiden. De sa "På återseende nøllan" då svarade vi "På återseende" och gick baklänges från dem. Sen gick vi in i rummet där vi lärde oss nølledansen, där målade vi fågelholken. Runt hålet gjorde vi ett omegatecken Ω. Resten av kvällen hände inga konstigheter.

Det börjar kännas som att mottagningen är ett stort rollspel med alla utmaningar och liknande. Imorgon är det Caps-skola, vad det nu är för något... 

Mottagningen fortsätter.

*alternativt ord istället för "man" ex: man bör.

tisdag 16 augusti 2016

16 augusti - Labbgasque

Vid elva började en föreläsning i Sal A som hölls av Lg MUX som står för Logisitk MUX. Föreläsningen handlade om datasystem på KTH. Hur det fanns både KTH social, Bilda, Daisy och Moodle som vi nøllan kommer använda. Sedan fick vi information att vi kunde ladda ned Microsoft 365 och andra programvaror genom KTH i studiesyfte.
Efter föreläsningen var det lunch. Jag hade tagit med mig egen lunch så jag värmde maten i en av de väldigt många mikrovågsugnar som finns i Kistan. Därefter provade vi om våra passerkort fungerade, det gjorde de.

Sen var det föreläsning om Festteori och Gasquekunskap*1. De som höll föreläsningen kallade sig för Den Kongliga INviten. De sa att på en gasque eller sittning eller "kalas" så finns det en sångledare eller tonförare eller bärvåg. Då de som är på gasque vill göra något roligt så säger den "Oooooooooo TEMPO". Då ska sångledaren ta fram ett gyquel*2 eller be personerna sjunga ur sånghäftet de fått. Sedan var det en föreläsning om hur ett gyquel går till. Det brukar vara en sång, skådespel/teater eller roligt tal till sångledaren. Strukturen att skriva sång är: 1. Hitta tema. 2. Hitta melodin - Låna från annan låt. 3. Skriv texten.
Efter det satte jag mig med min nØllegrupp och började planera vad för gyquel vi skulle göra inför Labbgasquen. Vi kom fram till sång med temat Labbgasqued & skriva låt. Melodin var från en låt som heter Friday. Texten var en blandning mellan svenska och engelska.

Därefter gick vi in på Labbgasquen. Vi började allt med att sjunga "Moder Kista" vilket motsvarar IN-sektionens nationalsång. Sen kom Den Kongliga INviten tillsamans med gruppen Phöz. Den Kongliga INviten skulle ge vardera nØllegrupp poäng utifrån hur bra deras gyquel det var. Vi åt trerätters middag och tittade på andras gyquel och sjöng ur nubbehäftet. Efter ganska lång tid var det vår tur. Trots att jag personligen tyckte det var ganska otillräcklig text och bristande sångerfarenhet fick vi 4 av 5 poäng av Den Kongliga INviten, bara ett fåtal andra nØllegrupper fick 4 eller 5 poäng. Alla som var med på Labbgasquen fick även ett märke som vi kunde sy fast på den "Ovve" som vi kan köpa för 550 kr efter mottagningen - Ovve är IN-sektionens sektionskläder, en kiselblå overall. Labbgasquen tog slut, det erbjöds pub, men jag gick hem.

*Gasque uttalas "Gask".
*2 Gyquel uttalas "Gyckel"

Imorgon är det vår första föreläsning i KTH Kista om matematik. Utöver det får jag se vad dagen har att erbjuda.

måndag 15 augusti 2016

15 augusti - Officiellt nØllan

Jag kom till KTH Kista som även kallas Electrum då det står det på fasaden till huset där KTH Kista lokaler är. 
KTH Kista
Utanför KTH Kista
Jag var på plats i Electrum ca 08:15 eftersom det stod på hemsidan att jag inte fick komma sent. "Heller för tidigt än försent" tänkte jag. Ca 08:50 samlades vi blivande studerande på KTH Kista en våning nedanför där personal började pricka av oss att vi var på plats. 

Sen gick vi in i Sal A där INGEN - INitionsGeneral eller Mottagnings ledare - Patrik Karlstén och NÅGON - Vice Mottagnings ledare - Johanna Wärvik hälsade oss välkomna till programmet. Sedan sa de att vi skulle titta i de påsar som stod framför oss.
KTH påse
I den fanns det en broschyr med information om IN-sektionen, en NØlleenkät som frågade om våra intressen - som skulle basera våra NØllegrupper sedan (se förklaring längre ned), en stift blyertspenna och en grön keps - vår NØllesymbol, kallas även NØllekeps - den fungerar som vår studentlegitimation under mottagningen. Då utan Nøllekepsen vet inte andra teknologer om man är nØllan. Därmed får de som inte har på sig sin NØllekeps inte släppas in på event på mottagning. Efter INGEN och NÅGON:s förklaring började S.U.P.E.R.F.A.D.D.E.R Erik Pettersson som är Sektionsordförande prata om IN-sektionen i allmänhet. Därefter började de programansvariga över de olika programmen säga deras uppgifter och tips. Det viktigaste var att sätta "All in" i matematiken redan från början då de studenter som det går bra för första terminen klarar sig oftast bra i studierna de fortsatta terminerna. Därefter fick vi veta att Faddrar kommer hjälpa oss under mottagningen och MUX är de som planerat mottagningen. Sen fick datateknik gå till Sal B där vi fick våra datakonton och våra passerkort. Därefter var det rundvandring och gratis lunch. 

Jag gick efter jag ätit lunch gick jag till sektionslokalen som kallas för Kistan 2.0 (kallas ofta bara "Kistan"). Där loggade jag in på mitt KTH-konto och försökte lära mig hur det fungerade. Jag anmälde mig även till Funka - KTH:s organisation som hjälper personer med funktionsnedsättning att få den hjälp de har rätt till. Eftersom jag har AST-diagnos (tidigare Aspergers Syndrom) så har jag rätt till extra hjälp i form utav bl.a. längre tentamentid, mindre rum vid tentamen.

Efter det var det diagnostiskt prov i matematik 14:00-15:00. Det gick sådär, kunde gått bättre men gick inte för dåligt. Sen hade vi de "Kongliga spelen" där vi prövades av olika MUX:ar för att se om vi hade vad som krävdes för att bli ettor (eller INverteras till ettor). Jag fick en NØllegrupp som heter Omega som bestod av ett flertal nØllan och leddes av två Faddrar, Jacob och Theodor. De kommer vara mina Huvudfaddrar. Från och med nu när jag gör något kommer mycket ske inom Omegagruppen. Prövningarna var främst till för att lära känna varandra i gruppen och ha roligt. Efter godkända resultat i prövningarna fick vi gå tillbaka till Kistan där vi åt middag. Sen var jag där och hade det trevligt och pratade med olika nøllan, faddrar, MUX:ar och även NÅGON & INGEN. Men runt 22:30 bestämde jag mig att åka hem.

Imorgon kväll är det en så kallad Labbgasque. En Gasque (uttalas Gask) innebär en trerätters middag på KTH. Anledningen till "Labb" står framför är för att det är som en laboration på oss nøllan som aldrig gjort en Gasque tidigare. 
Det återstående av dagen innan Labbgasquen börjar är tänkt att utbilda oss nøllan i hur en Gasque teoretiskt går till. Dessutom hålls en föreläsning om KTH:s datasystem.

söndag 14 augusti 2016

14 augusti - Mottagning i Stadshuset, Blå Hallen

Idag var jag på KTH:s mottagning i Stadshuset, Blå Hallen.

Det är det första som anordnas av KTH för de nyantagna eller som de nyantagna på KTH kallas innan terminen börjar, nøllan (oböjligt ord; en nØllan, flera nøllan, de nøllan). Efter terminen börjar kallas nøllan istället för teknolog.

Jag går emot Stockholms Stadshus som jag varit på några gånger då jag tycker det är en av de finaste byggnaderna i Stockholm. Jag ska just gå in på borggården då jag märker att det är en lapp på dörren där det står var alla sektioner (studentförening för ett eller flera program inom liknande områden) ska samlas. Eftersom jag kommer tillhöra IN-sektionen (Sektionen för Information- och nanoteknik) gick jag längst bort till vänster på borggården. Där stod ett antal medlemmar i sektionen, jag träffade bland annat en person som varit min handledare när jag gjorde evenemanget "Student för en dag". Klockan 18:00 gick jag in i blå hallen där mottagningsceremonin skulle hållas. Jag fick en plats längst bak näst längst till höger. Först spelade KTH:s akademiska Kapell - orkester - en melodi och teknologer kom nedför en trappa med de olika sektionsemblem på sig. Sedan höll KTH:s rektor Peter Gudmundson ett tal om hur bra det är för oss nøllan att vi börjat på KTH, både för dem och för oss. Sedan höll Fakultetens prodekanus Per Berglund ett tal om utbildningarnas kvalitet, hur vi lyckas med utbildning och vad vi som utexaminerade kan få för jobb. Sedan var det musik. Därefter höll Kårordförande i THS (Tekniska Högskolans Studentkår) Vide Richter ett tal om hur THS gjort att han har fått möjligheter som han annars aldrig skulle kunnat uppnå, nu var han ändå kårordförande. Sen höll en tjej tal om mottagningen, hon sa att den kommer ta mycket energi men också ge en hel del energi. "Med de vänner som du får på mottagningen kommer studierna gå mycket lättare" var en sak hon sa. Det sista talet hölls av Nobelmuseets 1:e intendent Gustav Källstrand som sa att utöver studera bra är det bra att komma på egna nya ideér, på så sätt kanske vi tar nobelpriset. Sen spelades en musik, teknologerna med flaggorna gick uppför trappan och jag gick ut ur Stadshuset igen. Jag gick till IN-sektionens plats, kort därpå sa INGEN - den som "chef" över IN-sektionens mottagning att nu skulle vi åka till THS kårhus Nymble där vi skulle ha det trevligt. Men jag ville inte vara trött till imorgon.

Imorgon är det ett diagnostiskt prov i matematik och jag vill prestera så bra som möjligt på det och en av de viktigaste sakerna inför prov är att sova. Imorgon är även uppropet, om jag inte kommer på det stryks jag från utbildningen, så genom att komma på uppropet tackar jag "Ja" till utbildningen. Efter det är jag officiellt nøllan.
Det är kul att Stadshuset i Blå Hallen är det första KTH arrangerar för mig som nøllan och kommer bli en av de sista sakerna i form utav en Diplomutdelning för min framtida avslutade utbildning på KTH.


Från och med nu så kommer jag uppdatera ungefär varje dag vad som sker under min mottagning på IN-sektionen.

IN-sektionens hemsida: http://insektionen.se/
IN-sektionens mottagnings hemsida: http://mottagningen.nu/sv/
THS hemsida: http://ths.kth.se/